Wij zijn jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar.

Wij zijn de jongste speltak binnen onze groep. Wij spelen het luchtscouting spel met veel plezier. Wij leren van alles over de luchtvaart. Dat doen we met veel spel en doe opdrachten. En dat alles op de Groene Velden 206 in Lelystad. In en om onze hangaar is er altijd van alles te beleven!!

Wil je een keer mee komen spelen stuur dan een mailtje naar info@luchtscoutslelystad.nl

Kijk gerust even verder op deze website, het staat vol met leuke dingen.

Scouting Nederland heeft voor ons welpen ook een eigen logo en spel programma. Dat is het jungle boek. Wij welpjes passen dit thema dus aan en laten de figuurtjes uit het verhaal spelen met vliegtuigen. Wij zijn ook trots op tradities en die heb je veel bij scouting. Een van die tradities is de welpen wet en de belofte. Waar die voor zijn leer je zodra je een luchtscout welp bent. Of als je een keertje mee speelt.

Belofte voor Welpen

Ik beloof mijn best te doen - met de hulp van God - (*)
een goede Welp te zijn,
iedereen te helpen waar ik kan
en me te houden aan de Welpen-wet.
Jullie kunnen op me rekenen.

Hi Hi

Welpenwet

Een Welp speelt samen
met anderen in de jungle.
Hij is eerlijk, vriendelijk
en houdt vol
en zorgt goed voor de natuur.