Wij zijn jongens en meisjes tussen de 4 en half en 7 jaar en wij beleven het luchtscoutingspel met het verhaal van Hotsjietonia. In het verhaal zijn allemaal leuke spelletjes en spannende dingen te beleven. Wij spelen om de week op ons clubhuis aan de Groene Velden in Lelystad van 10:00 tot 12:00.

In het dorp lopen allemaal verschillende persoontjes. Elk persoon heeft zijn eigen badge en voor die badge moeten een aantal opdrachten worden uitgevoerd.

Sterre Stroom start met haar badge. Klik snel op het woordje badge om te zien wat je voor de badge van Sterre moet doen.

Wij spelen natuurlijk ook andere spelletjes en leren veel over de luchtvaart. Kijk samen met papa, mama, opa of oma maar eens op onze facebook pagina.

Wil je een keertje komen kijken of ben je al luchtscout bever en wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen?

Stuur dan een mailtje naar de grote Beverleiding leo@luchtscoutslelystad.nl en hij zal dan snel een mailtje terug sturen.

dorp