Bij scouting zijn er altijd ouders en mensen die graag iets willen doen voor de club. Bij ons luchtscouts is dat natuurlijk ook. Angelo Lamme is een vader van een van onze welpen. En hij wilde graag iets doen voor de kinderen. Na een paar kleine klusjes wilde hij graag een tshirt om niet uit de toom te lopen. Op de vraag wat voor een naam hij op zijn tshirt wilde zei hij "Sandra". En zo geschiedde het. Hij kreeg een tshirt met Sandra er op! Trots als een F16 riep hij: nu hebben we er een speltak bij. De Sandra stam!

Nu een half jaar later is de Sandra stam volop bezig. Met meerdere Sandra's word er flink geklust. En worden de speltakken ondersteunt met raad en daad. Van koken, eten tot het opzetten van een kamp. En er is nu zelfs een vaste klus avond.

Ben jij ook opzoek naar een uitdaging?

Wil jij ook graag iets betekenen voor de jeugd?

Sluit je aan bij de Sandra stam. En help luchtscouting groeien en nog uitdagender maken!

Voor mensen van 22 tot........

Kom eens kijken op zaterdag!! info@luchtscoutslelystad.nl